Slider

Omgeving

Onze B&B ‘La joie de vivre’ is gelegen in Tocane-Saint-Apre, een typisch dorpje in de Dordogne, op de grens van Périgord Vert en Blanc.

Onze streek heeft heel wat troeven om u een geslaagde vakantie te bezorgen. U kan genieten van een lekker wijntje, de lokale keuken, een reis naar de prehistorie, kuieren op de brocante markt of een bezoek brengen aan één van de talrijke kastelen en musea. Ook de sportieveling vindt hier zijn gading…kajakken, tennissen, fietsen, golfen, wandelen, petanque, paardrijden… Verschillende wandel- en fietsroutes doorkruisen Tocane-Saint-Apre en directe omgeving

In de nabije omgeving vindt u tal van mooie stadjes en dorpen, oa. Brantôme, Perigueux, Bourdeilles, Aubeterre,… Ook daguitstappen naar Bordeaux, Saint-Emillion, Rocamadour, Sarlat,… zijn perfect mogelijk. Met veel plezier helpen we jullie bij het plannen van jullie uitstap.

U kan natuurlijk ook gewoon genieten aan ons verwarmde zwembad. Hoewel onze B&B in de dorpskern is gelegen, biedt onze ruime tuin (10.000m²) voldoende plekjes om in alle rust te genieten.